A búcsúztatásról

A temetés időpontjának és helyszínének egyeztetése után átbeszéljük elhunyt hozzátartozójának életét, megosztja velem, amit fontosnak tart és azokat a dolgokat, amikről mindenképp szeretné, ha szó esne a gyászszertartáson.

Tisztában vagyok vele, hogy ez egy nagyon nehéz helyzet és nem könnyű összeszedni a gondolatokat, éppen ezért, ha szükséges konkrét kérdéseket teszek fel az elhunyt életére vonatkozóan, aminek nyomán könnyebb elindulni.

Fontos kiemelnem, hogy egyik kérdésemre sem kötelező válaszolni, csak azokat információkat osztják meg velem, amelyeket szeretnének.

Azokból az információkból, gondolatokból, történetekből állítom össze a gyászbeszédet, amelyekből Önök szeretnék.
 

Az elkészült beszédet minden esetben elküldöm az Ön által megadott e-mail címre, ha e-mail nem áll rendelkezésre, akkor telefonon olvasom fel.

Ha bármin szeretnének változtatni, akkor erre természetesen van lehetőség.

Számomra az a legfontosabb, hogy az Ön szerettének életét, személyiségét legjobban visszaadó beszéd hangozzék el a szertartáson.

A polgári búcsúztatás díja: 40. 000 Ft

(Ez a díj a Veszprémben és 30 km-es körzetében tartott szertartásokra vonatkozik, az ezen kívül eső településre egyedi díjszabás vonatkozik, melyet előzetesen egyeztetünk.)

A gyászszertartáson a beszéd kezdete előtti fél órában, illetve a hantolás és a virágok sírra helyezése során lehetőség van az Önök kérésének megfelelő zeneszámok lejátszására, melyet a búcsúztatás díja magába foglal.

A beszédhez szükséges adatok egyeztetése telefonon és e-mailben történik.
Veszprémben lehetőség van személyes találkozásra is, ha Ön igényli.

Kérdés esetén keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeimen:

Csomai Eszter
06 70 637 62 11
csomaieszter@gmail.com
Veszprém